Onze sponsoren

De wereld wordt een stukje beter wanneer we anderen helpen. Zo denken onze sponsoren er ook over. Ook dankzij hun steun kunnen wij mensen blijven helpen met het vinden van stichtingen, verenigingen en goede doelen die het beste aansluiten bij hun wensen. Onze sponsoren snappen maar al te goed dat je een betere wereld door geeft aan elkaar. Zij helpen ons, wij helpen jou en jij helpt vervolgens een goed doel, vereniging of stichting naar keuze.

Uitgelicht: DeBeste.com

Eén van onze sponsoren is DeBeste.com. Deze website test diverse producten voor jou. Zo weet jij precies aan welke producten je ook daadwerkelijk iets hebt. Op deze site worden producten gerecenseerd uit diverse categorieën. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld baby & kind, hobby & sport, keuken & koken of huishouden & wonen. Daarnaast worden diverse recensies op een rij gezet, zodat jij een goed beeld krijgt van de plus- en minpunten van een bepaald product. Door binnen categorieën producten met elkaar te vergelijken, vind je binnen no time het beste product voor jou. En als je het slim aanpakt, kun je ook nog eens een mooie korting scoren. Wij zijn erg blij met DeBeste.com als sponsor.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Sponsoren zoals DeBeste.com stellen ons in staat om jou te helpen met het helpen van anderen. We kennen allemaal wel het gevoel: je wilt goede doelen ondersteunen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Er zijn immers zoveel goede stichtingen en verenigingen die je helpen kunt, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Helphelpen staat je bij op dit gebied, zodat je er zeker van kunt zijn dat je dankzij onze hulp een geschikt goed doel kunt vinden. DeBeste.com helpt ons, zodat wij jou weer kunnen helpen. Zo geef je een betere wereld door aan elkaar.